Török Károlyt méltatta az uefa.com

2007. november. 26., 16:34   |    

Török Károlyt méltatta az uefa.com

Török Károly megtisztelő felkérést kapott az UEFA-tól: ő volt az egyik játékvezetője a vasárnap véget ért futsal Európa-bajnokság döntőjének – amelyen a spanyol válogatott 3-1-re legyőzte Olaszországot, s megvédte címét. Török Károllyal a mérkőzés előtt az UEFA hivatalos oldala készített interjút.

- Bármilyen döntőn bíráskodhatok, az mindig nagy megtiszteltetés számomra. Már eddig is volt néhány nagy meccsem, ilyen a 2004-es világbajnoki elődöntő, Brazília és Spanyolország között, ami hihetetlen élmény volt számomra, hétezer néző előtt vezettem az összecsapást. Az Eb döntője azonban karrierem egyik csúcspontja, hiszen ez a világ egyik legfontosabb tornája. A torna atmoszférája nagyszerű volt, ez nagyban segítette a munkámat, óriási élmény volt közreműködni. - mondta játékvezetőnk az uefa.com-nak.

Török Károly elmondta az európai szövetség honlapján, hogy eredetileg futball játékvezető volt, de 1995-ben lehetőség adódott a futsalban dolgozni, és ő esélyt adott a sportágnak.

- Nagyon élveztem az első meccseimet, és hamar rájöttem, hogy a futsal az én sportom, ebben szeretnék tevékenykedni. Remek a környezet a futsal körül, mindenki barátságos, a sportág pedig folyamatosan fejlődik. Mi, játékvezetők is összetartunk, rendre együtt edzünk, sokat tanulunk egymástól, reméljük, ahogyan egyre többen ismerik meg a szakágat, a bírók száma is rohamosan nő majd.


A hírkategória további hírei

MLSZ Webshop MLSZ Webshop MLSZ Webshop

FŐSZPONZORAINK

  • Adidas
  • OTP Bank
  • TMP
  • Mol GBS