Magyar játékvezetők a női U17-es vb-n és az NL-ben

2018. november. 16., 13:15   |    

Magyar játékvezetők a női U17-es vb-n és az NL-ben

Kulcsár Katalin és Török Katalin is bemutatkozott a női U17-es világbajnokság első játéknapján. A Brazília-Japán mérkőzésen működött közre a magyar páros. Vad István pedig a Nemzetek Ligájában vezet találkozót.

Megkezdődött a női U17-es világbajnokság Uruguayban, ahol magyar játékvezetők is szerepet kapnak. A tizenhat csapatos tornán  Kulcsár Katalin és Török Katalin már be is mutatkozott a Brazília-Japán mérkőzésen, előbbi játékvezetőként, utóbbi asszisztensként. A december 1-ig tartó tornán rendezett találkozó gól nélküli döntetlennel ért véget. 

Kulcsár Katalin 2014-ben vezetett először U17-es világbajnokságon Costa Ricában, ugyanebben az évben az U20-as világversenyen negyedik játékvezetőként számítottak rá Kanadában. 2015-ben a 9 európai játékvezető között vett részt a felnőtt világbajnokságon, ezt követően vezetett U17-es, U19-es és felnőtt Európa-bajnokságokon is. 

Török Katalin szintén 2014-ben kapott először munkát U17-es vb-n.

Török Katalin több nemzetközi válogatott (női világbajnokság, Európa-bajnokság), valamint UEFA női Bajnokok Ligája klubmérkőzésen tevékenykedett asszisztensként.

Vad István a Nemzetek Ligájában kap feladatot a C ligában. 

A nők mellett férfi játékvezetőink is szerephez jutnak a napokban. Vad István november 19-én vezeti a Ciprus–Norvégia mérkőzést a Nemzetek Ligájában. Asszisztensei Albert István, Berettyán Péter, Karakó Ferenc, Erdős József és Theodoros Georgiou lesznek.


A hírkategória további hírei

MLSZ Webshop MLSZ Webshop MLSZ Webshop

FŐSZPONZORAINK

  • Adidas
  • OTP Bank
  • TMP
  • Mol GBS