Foglalkoztatottak voltak októberben FIFA-játékvezetőink

2018. október. 30., 15:30   |    

Foglalkoztatottak voltak októberben FIFA-játékvezetőink

Női és férfi FIFA-játékvezetőink is sokat utaztak az elmúlt hónapban.

Október első napjaiban Kulcsár Katalin és csapata (Kulcsár Judit, Makkosné Petz Brigitta, Gaál Gyöngyi) Svédországba utazott, és a svéd-norvég női barátságos mérkőzést vezették. A négyes tagjai közül többen Svédországból egyenesen Csehországba vették az irányt, ahol a cseh-szlovák mérkőzésen működtek közre. Itt Gaál Gyöngyi volt a játékvezető, munkáját Kulcsár Judit és Makkosné Petz Brigitta segítették. Kulcsár Katalin és Török Katalin közben Svájcban kapott feladatot, a Svájc-Belgium vb-selejtező play-off mérkőzésen.

A hónap közepén a női Bajnokok Ligájában Urbán Eszter kapott feladatot, Norvégiában az LSK-Bröndby összecsapást vezette, Kulcsár Judit, Baráth Noémi és Sipos Katalin asszisztálása mellett. Urbán Eszter a hónap végére is kapott egy küldést, a Lyon-Ajax BL-mérkőzés asszisztensének jelölte az UEFA, a találkozó játékvezetője Kulcsár Katalin volt, akinek munkáját Urbán Eszter mellett Török Katalin és Vad Anita segítette.

Férfi FIFA-játékvezetőink közül október 12-én Farkas Ádám a Szlovénia-Bulgária U21-es Eb-selejtezőt vezette (segítői Varga Zsolt, Lémon Oszkár és Berke Balázs voltak), ugyanezen a napon a Nemzetek Ligájában Bognár Tamásra a Koszovó-Málta találkozó vezetése várt (munkáját Buzás Balázs, Georgiou Theodoros, Kóbor Péter, Karakó Ferenc és Solymosi Péter segítették). Eközben Vad István és Bognár Tamás Szaúd-Arábiába utaztak, ahol a FIFA videóbírós továbbképzést rendezett a játékvezetőknek.

Október közepén Andó-Szabó Sándor a Horvátország-Jordánia felkészülési meccsen fújta a sípot, Varga Zsolt és Lémon Oszkár asszisztálása mellett. Andó-Szabó Sándor hazaérkezés után néhány nappal Görögországba utazott az ifjúsági BL egyik meccsére. A hónap végén Karakó Ferenc és Vígh-Tarsonyi Gergő Cipruson az U17-es Eb-selejtező tornán működött közre. A hónap utolsó hetében Bognár Tamás az Európa Ligában kapott feladatot, ahol a Dinamo Kijev és a Rennes mérkőzését vezette (munkáját Buzás Balázs, Kóbor Péter, Georgiou Theodoros, Farkas Ádám, Solymosi Péter segítették).


Címkék:

A hírkategória további hírei

MLSZ Webshop MLSZ Webshop MLSZ Webshop

FŐSZPONZORAINK

  • Adidas
  • OTP Bank
  • TMP
  • Mol GBS