Baghy Csaba ismét bizonyított a strandlabdarúgó Bajnokok Ligájában

2018. június. 13., 09:01   |    

Baghy Csaba ismét bizonyított a strandlabdarúgó Bajnokok Ligájában

Egymás után harmadszor is delegálták Baghy Csaba FIFA-játékvezetőt az Euro Winners Cup-ra, azaz a strandlabdarúgó Bajnokok Ligájában, Nazaréba.

Az idén 190 mérkőzést rendeztek meg 12 nap alatt 78 klubcsapat részvételével – 27 különböző országból 26 játékvezetővel és 3 instruktorral. Összesen 60 ezren látták a majdnem két hetes rendezvényt a helyszínen. A mérkőzéseket 3 pályán bonyolították le, így voltak olyan napok, amikor több meccsen kellett közreműködni játékvezetőként. Ahogy a többi szakágban, úgy itt is, nagy hangsúlyt fektettek a női szakág fejlesztésére.

Baghy Csaba 29 mérkőzés aktív közreműködője volt, ezzel ő lett a legjobban foglalkoztatott játékvezető. Ezúttal is számoltak vele a szűkített keretben a legjobb 8 között mind a férfiak, mind a hölgyek küzdelmeiben, a zárónapon a francia-spanyol női bronzmérkőzésen bíráskodhatott.

Összességében egy nagyon színvonalas verseny volt. A nazarei szereplésemről az volt a legjobb visszajelzés, hogy alig érkeztem vissza Budapestre, megérkezett a következő megbízásom július végére: a strandfoci Európa-bajnokság moszkvai  selejtezőjére kaptam küldést, ahol a házigazda oroszok, svájciak, lengyelek és azeriek vesznek részt. Addig Legeza László FIFA-játékvezetővel és két hazai élvonalbeli kollégámmal, Jakab Árpáddal és Urgyán Antallal a siófoki U 21-es válogatottak tornáján bizonyíthatunk.


A hírkategória további hírei

MLSZ Webshop MLSZ Webshop MLSZ Webshop

FŐSZPONZORAINK

  • Adidas
  • OTP Bank
  • TMP
  • Mol GBS