Vad II István Geráék EL-meccsén bíráskodik

2009. július. 21., 06:40   |    

Vad II István Geráék EL-meccsén bíráskodik

Az UEFA kijelölte a következő fordulóban közreműködő játékvezetőket. A magyar sípmesterek közül ezúttal Vad II István mérkőzése ígérkezik a legérdekesebbnek: a bíró az Európa Ligában augusztus 6-án Gera Zoltán együttese, a Fulham FC meccsét vezeti majd, az angol gárda az FK Vetra - HJK páros győztesével mérkőzik meg. Vad II István segítői Ring György, Vámos Tibor és Bede Ferenc lesznek. Vad kedden is nemzetközi meccsen működik közre: az Ukrajnában zajló U19-es Eb-döntőn a Franciaország - Szerbia találkozón bíráskodik.

Európa Liga-mérkőzést kapott Szabó Zsolt is, aki július 30-án a Saint Patrick's Athletic FC - Valletta FC továbbjutója - PFC Krylya Sovetov Samara mérkőzésre utazik Szpisják Zsolttal, Tóth Vencellel és Németh Ádámmal.

Az idén először kerül sor a női Bajnokok Ligája versenysorozatra. A dániai csoportban július 30. és augusztus 4. között Kulcsár Katalin játékvezető és Makkosné Petz Brigitta asszisztens érdekelt.

Strandlabdarúgó játékvezetőink is újabb feladatokat kaptak, Herbály Péter augusztus 7-én Portugáliába, míg Mészáros István szeptember 9-én Svájcba utazik.

Futsal él-játékvezetőnk, Kovács Gábor szeptemberben az európai bajnokcsapatok romániai csoporttalálkozóján működik közre.


A hírkategória további hírei

MLSZ Webshop MLSZ Webshop MLSZ Webshop

FŐSZPONZORAINK

  • Adidas
  • OTP Bank
  • TMP
  • Mol GBS