Utolsó útjára kísérték Győri Lászlót

2008. július. 30., 14:00   |    

Utolsó útjára kísérték Győri Lászlót

Kedden a békéscsabai temetőben több száz barát, ismerős vett végső búcsút Győri László volt FIFA-játékvezetőtől, országos játékvezető-ellenőrtől. Az MLSZ és a Békés megyei LSZ vezetői, az országos és megyei JB elnökök, valamennyi működő játékvezető és ellenőr nevében Vágner László az MLSZ JB elnöke búcsúztatta mindenki 'Tanár urát'.

Sportbeli életútját kiemelve emlékeztetett rá, hogy 48 éves játékvezetői múlttal háta mögött távozott. Tíz éves nemzetközi működése nagyban hozzájárult a magyar játékvezetés sikereihez. Kitartó, sikeres pályafutását mutatja, hogy bajnoki mérkőzéseken 217 alkalommal vezetett ki NB I-es csapatokat a zöld gyepre.

A korhatár elérésével, 1990-ben befejezte aktív pályafutását, de azonnal megkezdte a munkát az MLSZ játékvezetést irányító testületében és a megyei LSZ-ben. Elsősorban a játékvezetők képzésével, oktatásával, az utánpótlás kiválasztásával és nevelésével foglalkozott.

Kiváló kapcsolatot tartott az MLSZ mindenkori vezetőivel, ellenőreivel, a csapatok sportvezetőivel. Mindenki tiszteletét kivívta, melyet sohasem veszített el. Közel 20 évig volt a Békés megyei JB elnöke.

Nyugodjon békében!


A hírkategória további hírei

MLSZ Webshop MLSZ Webshop MLSZ Webshop

FŐSZPONZORAINK

  • Adidas
  • OTP Bank
  • TMP
  • Mol GBS