Urbán Eszter Walesben vezetett Eb-selejtezőt

2016. szeptember. 17., 13:32   |    

Urbán Eszter Walesben vezetett Eb-selejtezőt

A női labdarúgó Európa-bajnoki selejtező 8. csoportjában magyar játékvezetői trió közreműködésével rendezték meg a Wales-Izrael mérkőzést.

A párharcnak a Londontól 200 kilométerre lévő Newport adott otthont, amely az angol negyedosztályú Newport County AFC otthona is egyben. A 8. csoportban a norvég és az osztrák válogatott fej fej mellett halad 16-16 ponttal, őket követik a walesiek, megelőzve a kazahokat és az izraelieket.

Tavaly decemberben Ramat Gan városában 2-2-re végződött az Izrael-Wales meccs, ezen kívül még a kazahok ellen szereztek pontot Meir Nachmias szövetségi edző tanítványai. A Jayne Ludlow által irányított walesiek oda-vissza 4-0-ra legyőzték a kazahokat, ennek köszönhetően állnak a csoport harmadik helyén.

A newporti összecsapást az idei szlovákiai U19-es kontinensviadal fináléján bíráskodó Urbán Eszter vezette. Egyik asszisztense, Török Katalin is U 19-es Eb-döntőben szerepelt, ő a tavalyi, izraeli fináléban kapott megtisztelő feladatot. A másik segítője a nemzetközi színtéren debütáló Vad Anita volt. A mérkőzést végól a walesiek nyerték végül 3-0-ra.

A hírkategória további hírei

MLSZ Webshop MLSZ Webshop MLSZ Webshop

FŐSZPONZORAINK

  • Adidas
  • OTP Bank
  • TMP
  • Mol GBS