Újabb nemzetközi feladatok

2010. július. 23., 09:30   |    

Újabb nemzetközi feladatok

Az elmúlt hetekben két-két Bajnokok Ligája és Európa Liga mérkőzésen is érdekeltek voltak játékvezetőink. A sikeres szerepléseket követően megérkeztek az újabb feladatok.



Vad István július 27-én Cipruson, a Bajnokok Ligája 3. körében az AC Omonia – Salzburg mérkőzést vezeti, Ring György, Szpisják Zsolt és Bede Ferenc társaságában.

Szeptember 5-én két Európa Liga mérkőzés visszavágójára is magyar csapatot jelölt az UEFA: az Apollon Limassol (ciprus) – FC Sibir (orosz) találkozóra Szabó Zsolt, Kispál Róbert, Varga Zsolt dr. és Iványi Zoltán utazik, míg a FC Bangor City (wales) – CS Maritimo (portugál) mérkőzést Fábián Mihály vezeti, Lémon Oszkár, Viszokai László és Veizer Roland segítségével.

Közben megérkezett az UEFA levele, melyben arról tájékoztatja a szövetséget, hogy az elmúlt évhez hasonlóan három bírónk is érdekelt lesz a hat játékvezetős kísérleti rendszerben működő BL- és EL-mérkőzéseken. Kassai Viktor, Szabó Zsolt és Vad István mellé – az asszisztenseken és tartalék játékvezetőkön kívül - összesen 6 játékvezetőt kell kijelölni, akik közül mérkőzésenként két fő a kapu mellől segíti a munkát.

Új női FIFA-játékvezetőnk, Urbán Eszter szeptember 19-26. között Bulgáriában debütál egy U17-es Eb-selejtező tornán, asszisztense Török Katalin lesz.

Hamarosan beindul a futsal szezon is. Farkas Balázs a Máltán rendezendő UEFA Futsal Cup csoportmérkőzéseit vezeti augusztus 15-20-ig.


A hírkategória további hírei

MLSZ Webshop MLSZ Webshop MLSZ Webshop

FŐSZPONZORAINK

  • Adidas
  • OTP Bank
  • TMP
  • Mol GBS