UEFA: „Most könnyű együttműködni az MLSZ JB-vel”

2007. október. 20., 15:39   |    

UEFA: „Most könnyű együttműködni az MLSZ JB-vel”

Ahogyan arról korábban beszámoltunk, a Magyarország – Málta Eb-selejtezővel egy időben az UEFA nemzetközi játékvezető-ellenőri továbbképzést tartott hazánkban. A rendezvényen az európai szövetség három szakemberének irányítása mellett tíz ország egy-egy ellenőre vett részt.

A Játékvezetői Bizottság az MLSZ segítségével minden részletre kiterjedően szervezte meg a rendezvényt, amelynek házigazdája az első napon Huták Antal és Ring János volt. A résztvevők részletesen értékelték az Eb-selejtező játékvezetőjének munkáját, és hasznos tanácsokat kaptak az UEFA illetékeseitől a további nemzetközi feladatokhoz.

Vasárnap délelőtt – egyenesen a repülőtérről érkezve - csatlakozott az MLSZ JB elnöke, Vágner László és a nemzetközi kapcsolatokat segítő JB-elnökségi tag, Piller Sándor is - a két UEFA-ellenőr az előző napra az Anglia - Észtország és az Írország - Németország Eb-selejtezőkre volt delegálva. A késő délutánig tartó megbeszéléseken az európai szövetség vezetői további támogatásukról biztosították a magyar játékvezetést. Egy idézet az UEFA munkatársától: „Most könnyű együttműködni az MLSZ JB-vel”.

Vágner László megköszönte az eddigi támogatást, és biztosította a vendégeket arról, hogy az MLSZ JB lendületes jövőépítése folytatódni fog. A következő találkozóra várhatóan a januári edzőtáborozás alkalmával kerül sor.


A hírkategória további hírei

MLSZ Webshop MLSZ Webshop MLSZ Webshop

FŐSZPONZORAINK

  • Adidas
  • OTP Bank
  • TMP
  • Mol GBS