Szakmai napot szervezett a Nógrád megyei JB

2007. április. 24., 17:59   |    

Szakmai napot szervezett a Nógrád megyei JB

A Nógrád megyei Labdarúgó Szövetség Játékvezetői Bizottsága Salgótarjánban tartott szakmai napot az NB III-ban, illetve a megyei I. osztályban foglalkoztatott játékvezetők részére.

A program reggel nyolc órakor tesztírással kezdődött. Az oktatási bizottság vezetője egy üveg pezsgőt ajánlott fel a feladatokat a leggyorsabban, és hibátlanul megoldónak, aki Pap István NB III-as kerettag lett. Ezután Schoblocher István JB elnök és Juhász Lajos oktatási bizottság vezető közreműködésével - DVD anyag segítségével - a szabályismeretek áttekintése következett. Ezt követően közös edzésre került sor, amit Tóth István országos asszisztens-kerettag koordinált. A nap fénypontja a nagypályás játékvezetői válogatott és az edzők válogatottjának mérkőzése volt. A JB-válogatott visszavágott a tavalyi vereségért: 4-0 -ás félidő után 6-1-re győzött., Dobos Attila három gólt rúgott és egy-egy találatot ért el, Komjáti István, Cséki János, Tóth István, valamint Ordasi István.

A rendezvényen jelen volt a megyei Labdarúgó Szövetség elnöke, Ferenc Gyula és a főtitkár, Pancsovai Nándor. Külön köszönet Simon Attila megyei instruktornak (UP és Edző bizottságvezető) a szervezésben való aktív közreműködését.

A szövetségnek 2007. április közepétől saját honlapja is van (www.nmlszjb.hu.).
 


A hírkategória további hírei

MLSZ Webshop MLSZ Webshop MLSZ Webshop

FŐSZPONZORAINK

  • Adidas
  • OTP Bank
  • TMP
  • Mol GBS