Sikeres munka a női játékvezetők mögött

2006. szeptember. 25., 09:29   |    

Sikeres munka a női játékvezetők mögött

A Kulcsár Katalin által vezetett női játékvezetői csapat Franciaországban, a Gaál Gyöngyi és csapata pedig Olaszországban dirigált vb-selejtezőt. Női játékvezetőink munkájával elégedett az Európai-, és a Nemzetközi Labdarúgó Szövetség.

A vb-selejtezők után hazatértek a női éljátékvezetők

Szoros világbajnoki selejtező-mérkőzések után ért haza vasárnap két női játékvezetői csapatunk is. A Kulcsár Katalin által vezetett játékvezetői hármas - amelynek dr. Kulcsár Judit és Hima Andrea volt tagja asszisztensként - Troyesben vezette a Franciaország - Ausztria mérkőzést, amelyen a hazai válogatott 2-1-re győzött. A játékvezetőket értékelő szakmai vélemény szerint jó teljesítményt nyújtottak küldötteink.

Gaál Gyöngyi és segítői (Makkosné Petz Brigitta és Ács Réka) szintén 2-1-es eredménnyel véget ért mérkőzésen működtek közre Riminiben, ahol a vendég norvég válogatott győzte le Olaszországot. Az ellenőr itt is nagyon pozitívan, dicsérően értékelte a magyar játékvezetők tevékenységét. Gaál Gyöngyinek egyébként nem ez volt az egyetlen nemzetközi megmérettetése ebben a hónapban: szeptember 4-én tért haza a 20 éven aluli nők világbajnokságáról, ahol a nyitónaptól egészen a döntőig feladatokat kapott - s ez azt mutatja, hogy ott is nagyon elégedettek voltak teljesítményével.


A hírkategória további hírei

MLSZ Webshop MLSZ Webshop MLSZ Webshop

FŐSZPONZORAINK

  • Adidas
  • OTP Bank
  • TMP
  • Mol GBS