Pest megyében állt a bál

2007. február. 13., 10:32   |    

Pest megyében állt a bál

A gödöllői Szent István egyetem Agrárgépészeti Múzeumában került megrendezésre a Pest Megyei Labdarúgó Szövetség Játékvezető bizottságának hagyományos éves bálja.


Az eseményt a játékvezetők, ellenőrök és családtagjaik mellett megtisztelte jelenlétével Jakab Béla, a PMLSZ elnöke, illetve több társmegyei sportvezető mellett Vágner László, a Magyar Labdarúgó Szövetség JB elnöke is, aki megnyitójában meleg szavakkal üdvözölte a megjelenteket és méltatta az elmúlt évben elvégzett szakmai munkát.

Az este folyamán Vágner László és Ádám Mihály, a PMLSZ JB elnöke adta át az elismeréseket a 10, 15, 20, 30 éve működő játékvezetőknek, sportvezetőknek és ellenőröknek, valamint Dorozsmai Lajos JB-alelnöknek, aki 45 éves játékvezetői és ellenőri pályafutását ünnepelhette ilyen módon sportbarátai társaságában.

Szomorú apropója volt az estének Székely Ferenc FIFA asszisztens búcsúztatása, aki 15 éves pályafutását lezárva visszavonult az aktív működéstől. Azonban örömre is volt ok, hiszen Farkas Balázs, a JB Futsal Albizottság vezetője ez alkalommal kapta meg FIFA jelvényét, és vált a FIFA futsal keretének teljes jogú tagjává.


(Kép és szöveg: http://www.pmlszjb.hu)
 


A hírkategória további hírei

MLSZ Webshop MLSZ Webshop MLSZ Webshop

FŐSZPONZORAINK

  • Adidas
  • OTP Bank
  • TMP
  • Mol GBS