Nagykállóban hangoltak a rajtra

2008. július. 25., 16:13   |    

Nagykállóban hangoltak a rajtra

Három tartalmas napot töltöttek el együtt a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei labdarúgó-játékvezetők közül közel százötvenen.

A nagykállói edzőtáborban éppúgy aktív résztvevők voltak az országos kerettagok, mint a megyei negyedosztályban közreműködő sporttársak. A nyitónapon a megyei szövetség elnökségi tagjai közül minden eddiginél többen jelentek meg, érdeklődésük arról győzte meg a JB elnökségét, hogy kiemelten kezelik a tevékenységüket.

A szabálykönyv passzusait dvd-bejátszásokkal színesített előadásokkal idézték fel. A fizikai tesztet Nyíregyházán teljesítették a játékvezetők, évek óta egyre kevesebben

Hajdó Attila és Kulcsár Judit

kényszerülnek pótfelmérőre. A szellemi teszt hasznos agytornának minősült. Idén is üdvözölhették a társmegyék képviselőit, a borsod-abaúj-zempléni és a hajdú-bihari vendégeket a táborban. A közösségi szellem erősítését jól szolgálta a nagykállói futballpályán megrendezett egymás elleni játék, a hangulatos vacsora és az azt követő spontán dal-, és táncest. Az NB III-as kerettagok és az ellenőrök közvetlenül az edzőtábor után részt vettek a budapesti erőfelmérőn. Nagy kihívás előtt állnak, hiszen az országban egyedülálló módon tizenegy szabolcs-szatmár-beregi csapat szerepel a Tisza-csoportban, vagyis minden fordulóban várható tüzes megyei presztízsmeccs.

A rendezvényen a legnagyobb tapsot Kulcsár Judit kapta, az U 19-es női Eb döntőjében asszisztáló ibrányi hölgyet virágcsokorral köszöntötte Hajdó Attila megyei JB-elnök.
 


A hírkategória további hírei

MLSZ Webshop MLSZ Webshop MLSZ Webshop

FŐSZPONZORAINK

  • Adidas
  • OTP Bank
  • TMP
  • Mol GBS