Kovács Gábor döntőt vezetett

2006. december. 12., 14:47   |    

Kovács Gábor döntőt vezetett

A Spanyol Labdarúgó Szövetség a 2006/2007-es szezonban már ötödik alkalommal rendezi meg a Futsal Recopa kupát, amely tulajdonképpen a Kupagyőztesek Európa Kupájának tekinthető a futsalban.

Az idei szezonban a jelentkező csapatok nagy száma miatt selejtező torna lebonyolítására is szükség volt. Erre december 7. és 10. között került sor, a szerbiai Zrenjaninban hat csapat mérkőzött meg egymással azért, hogy egyikük bejuthasson a spanyolországi döntőbe.

Hazánk képviseletében Kovács Gábor - aki a jövő évtől már tagja FIFA futsal játékvezetői keretének is - vett részt a tornán.

A vasárnapi fináléban a két csoportgyőztes, a kazah Aktobe és a szerb Zrenjanin mérkőzött meg egymással kétezer szurkoló előtt, s a kazahok a magas színvonalú, végig szoros találkozón az utolsó percekben lőtt góljaiknak köszönhetően 5-2-es győzelmet arattak. Így ők vehetnek részt a januári, Santiago de Compostela-i döntőben, amelyre hat csapat jutott el.

A csoportmérkőzések során nyújtott jó teljesítményének köszönhetően Kovács Gábor a vasárnapi döntőt is vezethette, s a fináléban szintén közmegelégedésre működött.


A hírkategória további hírei

MLSZ Webshop MLSZ Webshop MLSZ Webshop

FŐSZPONZORAINK

  • Adidas
  • OTP Bank
  • TMP
  • Mol GBS