Keresettek a magyar játékvezetők

2007. február. 28., 11:44   |    

Keresettek a magyar játékvezetők

A magyar játékvezetők 'nehéz' helyzetbe hozzák a JB-t, a hazai találkozókra történő küldésekben. Kassai Viktor - aki az előző UEFA-kupa fordulóban a holland együttes kizárása miatt elmaradt Tottenham Hotspur – Feyenoord mérkőzést vezette volna) az UEFA-kupa nyolcaddöntőjének egyik rangos mérkőzését vezeti majd 2007. március 8-án.

Segítői Erős Gábor és Vámos Tibor lesznek, a tartalék játékvezető pedig Sápi Csaba. Az UEFA még nem hozta nyilvánosságra, melyik találkozón működnek majd közre - sőt, a játékvezetők is csak egy nappal az utazás előtt tudják majd meg, hová delegálták őket.

Gaál Gyöngyi március elején egyhetes továbbképzésre, majd az azt követően az Algarve tornára utazik Portugáliába, amelynek alapján kijelölik majd a nyári, Kínában megrendezésre kerülő női világbajnokság öt európai játékvezetőjét.

Két hétre Katarba utazott Bede Ferenc, Kispál Róbert és Szpisják Zsolt, ők hárman a katari bajnokság találkozóin működnek közre.

Az újonc FIFA-játékvezetők részére két elfoglaltság érkezett: Március 19-25. között Vad II István (segítője: ifj. Tóth Vencel) Törökországban, míg március 23-28. között Fábián Mihály (asszisztense Ring György) Bosznia-Hercegovinában mutatkozik be a nemzetközi porondon egy-egy U 17-es tornán.

Párizsból U21-es barátságos mérkőzésre szóló meghívó érkezett, március 27-re. A Tour-ban megrendezésre kerülő Franciaország – Norvégia mérkőzést Sápi Csaba vezeti, asszisztensei: Tompos Zoltán és dr. Varga Zsolt lesznek.

Kassai Viktor és Vámos Tibor április elején két utazik hétre Katarba, az országos bajnokság mérkőzéseit vezetik majd.

Vad II István két évvel ezelőtt már közreműködött a magyarországi Régió Kupán, áprilisban Csehországban, az egyik csoport két mérkőzésén bizonyíthat.


A hírkategória további hírei

MLSZ Webshop MLSZ Webshop MLSZ Webshop

FŐSZPONZORAINK

  • Adidas
  • OTP Bank
  • TMP
  • Mol GBS