Kemény edzőtáborral készültek a játékvezetők a bajnoki rajtra

2017. július. 11., 11:25   |    

Kemény edzőtáborral készültek a játékvezetők a bajnoki rajtra

Hamarosan kezdődik az OTP Bank Liga 2017/2018-as bajnoki szezonja, a játékvezetők és az asszisztensek a kemény felkészülés után készen állnak a rajtra.

Az NB I-es és NB II-es játékvezetők, asszisztensek nyári, felkészítő edzőtáborozására 2017-ben Bükön került sor. Az ötnapos programsorozat során különböző szakmai előadásokat, elemezéseket, szellemi teszteket végeztek el a játékvezetők, míg a Sugár úti atlétikai centrumban bonyolították le a fizikai felmérőt.

Nemcsak a labdarúgóknak, a játékvezetőknek is tökéletes fizikai állapotban kell lenniük. A teszt eredményei azt bizonyítják, hogy kivétel nélkül mindenki fitten várja az új bajnokságokat – emelte ki Puhl Sándor, a Magyar Labdarúgó Szövetség játékvezető bizottságának alelnöke.


A büki edzőtáborban a játékvezetők részletesen áttekintették a friss szabályváltozásokat is.

Meggyőződhettünk arról, hogy nagyon komoly munkát végeznek a kollégák. Azzal, hogy egy éve csökkent az NB I mezőnye, és egycsoportos lett a másodosztály, valamint kevesebb csapat alkotja a harmadosztályt, érzékelhetően gyorsult a játék, nőtt a versenyhelyzet, így kiélezettebbekké, szorosabbakká váltak a meccsek, ez pedig kiváló állapotban lévő, felkészült játékvezetőket, asszisztenseket igényel – jelentette ki Hanacsek Attila, az MLSZ JB másik alelnöke.

A büki edzőtáborban az NB I-es és NB II-es játékvezetők, asszisztensek és ellenőrök összetartását követően az NB III-as keret tagjai adtak számot tudásukról, felkészültségükről.


A hírkategória további hírei

MLSZ Webshop MLSZ Webshop MLSZ Webshop

FŐSZPONZORAINK

  • Adidas
  • OTP Bank
  • TMP
  • Mol GBS