Kedden érkezik az UEFA bizottsága

2007. április. 22., 16:20   |    

Kedden érkezik az UEFA bizottsága

Az UEFA Játékvezetői Bizottsága arról értesítette magyar szervezetét, hogy az eredeti terveknek megfelelően április 24-én, kedden érkezik hazánkba az a küldöttség, amely megvizsgálja a Játékvezetői Konvencióban vállalt feladatok időarányos végrehajtását. A négytagú küldöttség gépe kedden késő este száll le Ferihegyen.

Az UEFA szakemberei szerdán 9 és 14 óra között az MLSZ székházban találkoznak az MLSZ JB vezetőivel. Először Kisteleki István, az MLSZ elnöke fogadja a delegáció tagjait, majd Vágner László és Piller Sándor ad helyzetképet az elvégzett munkáról.

Ezt követően a bizottság tagjai interjúkat készítenek az általuk korábban kijelölt személyekkel. Így Vad István játékvezetővel, Ábrahám Attila megyei JB elnökkel és Varga Ferenc pest megyei talent-asszisztenssel. A bizottság végezetül tájékozódni kíván a Játékvezetői Iroda működési feltételeiről is.

Az MLSZ JB hat könyv és CD formájában már elkészítette az értékelést, segítve a döntéshozók munkáját.

A küldöttség tagjai az ebédet követően utaznak el hazánkból, hogy – remélhetőleg – június 27-én az UEFA székházában az aláírási ceremónián újra találkozhassanak a magyar labdarúgás és játékvezetés irányítóival.
 


A hírkategória további hírei

MLSZ Webshop MLSZ Webshop MLSZ Webshop

FŐSZPONZORAINK

  • Adidas
  • OTP Bank
  • TMP
  • Mol GBS