Kassai Viktort méltatták Sevillában

2007. március. 09., 16:24   |    

Kassai Viktort méltatták Sevillában

Az UEFA-kupa nyolcaddöntőiek találkozói közül talán a Sevilla - Sahtar összecsapáson volt a legfeszültebb a hangulat. A mérkőzést - amelyen a klubvilágranglista éllovasa, a Sevilla nem bírt a Sahtarral, s a spanyoloknak meg kellett elégedniük a 2-2-es döntetlennel - Kassai Viktor vezette.

A magyar játékvezető - akinek segítői Erős Gábor és Vámos Tibor voltak - három büntetőt ítélt meg, és hétszer mutatta fel a sárga lapot. Kassai Viktor azonban nem érzi úgy, hogy az átlagosnál nehezebb dolga lett volna Sevillában.

- A hét sárga lap nem jelent a szokottnál több durvaságot, egyszerűen arról van szó, hogy a szabálytalanságokat az UEFA által előírt módon kell büntetni - nyilatkozta az mlsz.hu-nak Kassai Viktor - A tizenegyeseket pedig meg kellett ítélni, azt, hogy mindhárom jogos volt, bizonyítja, hogy a játékosok reakciói is átlagosak voltak, és a mérkőzés után a klubok vezetőitől és a játékvezető-ellenőrtől is jó visszajelzéseket kaptam. Nem volt könnyű mérkőzés, de egyik sem az, hiszen minden találkozónak vannak kiélezettebb és nyugalmasabb periódusai.

Kassai Viktort a legtehetségesebb fiatal európai játékvezetők között tartja nyilván az UEFA. A sportember a jövő héten egy szlovák rangadót vezet: ő bíráskodik majd az Artmedia Pertzalka - ZVL Zilina találkozón, Pozsonyban.


A hírkategória további hírei

MLSZ Webshop MLSZ Webshop MLSZ Webshop

FŐSZPONZORAINK

  • Adidas
  • OTP Bank
  • TMP
  • Mol GBS