Kassai Viktor Vb-nyolcaddöntőt dirigál

2007. július. 10., 11:38   |    

Kassai Viktor Vb-nyolcaddöntőt dirigál

A Kanadában zajló U20-as világbajnokság küzdelmei a nyolcaddöntőkhöz érkeztek. A magyar játékvezetői hármas (Kassai Viktor, Erős Gábor és Vámos Tibor) ismét szerepet kapott az immár kieséses rendszerben folytatódó FIFA rendezvényen. Július 12-én, szerdán Montrealban, a Mexikó - Kongó mérkőzésen működnek közre a magyar sportemberek. A tartalék-játékvezető az új-zélandi Peter O' Leary lesz.

Az elkövetkezendő két hétben számos egyéb külföldi megmérettetés is vár a magyar játékvezetőkre. A hétvégén (július 14-én) Fábián Mihály, dr. Kovács Péter és Ring György Intertoto-kupa visszavágót vezet Romániában (FC Otelul Galati- FK Slavija Sarajevo). Ezt követően július 25-én ugyanez a trió Szabó Sándor tartalék játékvezetővel kiegészülve Tallinban, a Levadia – Pobeda BL selejtezőn működik majd közre.

Két UEFA-kupa selejtezőben is magyar bírók fújják majd a sípot július 19-én. Bede Ferenc, Kelemen Attila, Pápai Zoltán és Szilasi Szabolcs Finnországba repül a Myllykosken Pallo-47 – EB Streymur találkozóra, míg Sápi Csaba a Dinamo Tbilisi – Vaduz mérkőzést dirigálja segítőivel, dr. Hegyi Péterrel, dr. Varga Zsolttal és Bognár Tamással.

Igazi kuriózumot jelent, hogy megérkezett a magyar játékvezetés történetének első hivatalos strandfoci-küldése is. Herbály Péter beach soccer FIFA-játékvezető július 18 és 23 között Portimaoban (Portugália) vezet majd meccseket.


A hírkategória további hírei

MLSZ Webshop MLSZ Webshop MLSZ Webshop

FŐSZPONZORAINK

  • Adidas
  • OTP Bank
  • TMP
  • Mol GBS