Kassai Viktor kedden BL-meccset vezet

2008. szeptember. 28., 14:44   |    

Kassai Viktor kedden BL-meccset vezet

Az elmúlt héten Kassai Viktor a 2010-es világbajnokságra kandidáló játékvezetők számára tartott FIFA-továbbképzésen vett részt Zürichben.

A kurzus jelentőségét növeli, hogy a mostani felmérések (elméleti, fizikai, pszichológiai és technikai) eredményei nagyban közrejátszhatnak majd a további keretszűkítés során. A FIFA októberben hozza nyilvánosságra, hogy a jelenlegi 54 játékvezető közül ki lesz az a 38 akivel továbbra is számol. Az előzetes eredmények alapján a magyar bíró joggal lehet optimista.

Az UEFA kijelölte az aktuális Bajnokok Ligája-mérkőzések játékvezetőit. Kassai Viktor – Erős Gábor, Vámos Tibor és Bede Ferenc társaságában kedden a Villarreal – Celtic mérkőzésen működik majd közre.

A Brazíliában kedden kezdődő futsal világbajnokságon a már egy hete a helyszínen tartózkodó Török Károly eredményesen teljesítette a fizikai és elméleti követelményeket. Ma az első forduló küldése is napvilágot látott, ennek alapján a magyar játékvezető vezeti a vb nyitómérkőzését, amelyen a házigazda brazilok a japán válogatottal mérik össze erejüket.


A hírkategória további hírei

MLSZ Webshop MLSZ Webshop MLSZ Webshop

FŐSZPONZORAINK

  • Adidas
  • OTP Bank
  • TMP
  • Mol GBS