Kassai Viktor BL-mérkőzést vezethet

2006. december. 15., 09:18   |    

Kassai Viktor BL-mérkőzést vezethet

Az UEFA arról értesítette a Magyar Labdarúgó Szövetség Játékvezetői Bizottságát, hogy Kassai Viktor előrelépett. A magyar sportember az európai elitet képező 24 játékvezető mögötti csoport tagja lett, s egyúttal bekerült abba a tizenegy főből álló szűk körbe, amely az elit kategória közvetlen utánpótlását jelenti.

1998 után ismét az élcsoportban

Ez egyben azt is jelenti, hogy 1998 után - Kassai Viktor személyében - újra vezethet Bajnokok Ligája-mérkőzést magyar játékvezető. Utolsójára Vágner László bíráskodott BL-találkozón 1998 decemberében - a JB jelenlegi elnöke a Real Madrid - Szpartak Moszkva mérkőzésen bíráskodott.

A sikert Kassai Viktor az őszi nemzetközi mérkőzéseken nyújtott kimagasló eredményeinek köszönheti. Előresorolása azt is jelenti, hogy 2007. februárjában részt vesz majd az elit és az első kategóriás játékvezetők római továbbképzésén.

Az UEFA elfogadta újonc FIFA-játékvezetőink jelölését is, s ez Fábián Mihály és Vad II István számára a bemutatkozó kurzuson való részvételt jelenti, ugyancsak az olasz fővárosban.


A hírkategória további hírei

MLSZ Webshop MLSZ Webshop MLSZ Webshop

FŐSZPONZORAINK

  • Adidas
  • OTP Bank
  • TMP
  • Mol GBS