Kassai Viktor biztos olimpiai résztvevő lett

2008. július. 09., 09:20   |    

Kassai Viktor biztos olimpiai résztvevő lett

Kassai Viktor, valamint két asszisztense, Erős Gábor és Vámos Tibor az utolsó próbatételen is megfelelt. A magyar játékvezetői trió szerdán Zürichben a fizikai teszt sikeres teljesítésével biztos olimpiai résztvevővé vált.

Az ötkarikás játékokon való sikeres szereplés esetén Kassai Viktornak tovább javulnának az esélyei arra, hogy az őszi európai kupasorozatokban rangos mérkőzéseket vezethessen, valamint hogy megerősítse tagságát a 2010-es világbajnokságra készülő keretben.

Nemzetközi játékvezetésünkhöz kapcsolódó hír, hogy a franciaországi U19-es női Eb-n jelenleg is eredményesen szerepel Kulcsár Judit asszisztensünk, Mészáros István FIFA strandlabdarúgó játékvezetőnk pedig szerdán utazott el Marseille-be, ahol a sportág világbajnoki döntőjében való közreműködésre jelölte a világszövetség.

Játékvezetőinkre a közeljövőben több nemzetközi feladat is vár.

A július 12-én Izraelben sorra kerülő Bnei Sakhnin - Renova Intertotó-kupa visszavágót a Vad II István, Tóth Vencel, Pápai Zoltán hármas vezeti majd.

Bíróink több UEFA-kupa selejtezőn is érdekeltek.

Július 17-én a Dacia Chisinau - Borac találkozóra Fábián Mihály, Varga Zsolt dr., Viszokai László és Solymosi Péter, július 31-én Bakuba az Olimpik Baki FK - Vojvodina visszavágóra Szabó Sándor, Szpisják Zsolt, Ring György és Iványi Zoltán utazik, s ugyanekkor San Marinóban a Juvenes/Dogana - Hapoel Tel-Aviv mérkőzésen Sápi Csaba, Kovács Péter dr., Berettyán Péter és Arany Tamás képviseli hazánkat.


A hírkategória további hírei

MLSZ Webshop MLSZ Webshop MLSZ Webshop

FŐSZPONZORAINK

  • Adidas
  • OTP Bank
  • TMP
  • Mol GBS