JB-elnöki találkozó Zalakaroson

2006. október. 05., 11:24   |    

JB-elnöki találkozó Zalakaroson

A Magyar Labdarúgó Szövetség Játékvezetői Bizottságának vezetői az idén már harmadik alkalommal találkoznak a megyei elnökökkel.

A budakeszi és kecskeméti összejövetel után 2006. október 13-14. között Zalakaroson a Zala megyei JB elnök, Koma László ad otthont a kollégiumi ülésnek. Igen sűrű program, tartalmas témák kerülnek terítékre a kétnapos találkozón.

Neves részvevők, érdekes előadások

Az első napon megnyitó után az UEFA Convention-anyaga kerül ismertetésre, majd a résztvevők megtárgyalják a megyék feladatait a program előírásainak teljesítése érdekében. A konzultáció után az utánpótláscentrumok működésének tapasztalatai kerülnek terítékre, majd e tárgykörben is eszmecsere következik.

A második napon jó néhány előadás kerül sorra. A témák között lesznek a nem országos ellenőri keretek szakmai segítésének eszközei; az alapfokú játékvezető-képzés követelményei; a játékvezető toborzás helyi lehetőségei, módja, költségei; az utánpótláscentrumok további működése, a JB iroda adminisztrációjának rendje, a téli teremtornák megrendezése és a téli edzőtáborok, felkészülési napok összehangolása. Az előadók, felszólalók között lesz Vágner László, Ring János, Hartmann Lajos, Koma László, Huták Antal, Tóth Vencel, Hanacsek Attila és Márton Sándor is.

A kollégiumi ülés nagyban elősegíti majd az oktatási és utánpótlás rendszer - az UEFA elvárásainak és előírásainak megfelelő - strukturális és tartalmi átalakításának megkezdését.


A hírkategória további hírei

MLSZ Webshop MLSZ Webshop MLSZ Webshop

FŐSZPONZORAINK

  • Adidas
  • OTP Bank
  • TMP
  • Mol GBS