Játékvezetők országos labdarúgó tornája

2008. december. 11., 11:13   |    

Játékvezetők országos labdarúgó tornája

A téli rövid pihenő előtt hétvégén Gyöngyösön találkoznak az országos keret tagjai és a legtehetségesebb megyei játékvezetők. Az összejövetelnek ezúttal elsősorban nem szakmai célja van: az MLSZ JB már negyedik alkalommal rendezi meg a 20 megye játékvezetőinek téli teremtornáját.

A 'Mátra Kupa 2008. IV. Országos Sípmester Fesztivál' házigazdájának szerepét ezúttal a Heves megyei Labdarúgó Szövetség Játékvezető Bizottsága vállalta fel. A megyei LSZ elnöke, Pál László és JB munkatársai - Kóródi László elnök és Kiss Tibor - 350 játékvezető elhelyezését és vendéglátását készítette elő kiválóan. Szombaton és vasárnap a Gyöngyös Városi Sportcsarnokban és a Koháry István Sportcsarnokokban zajlanak a küzdelmek, amelyen gyakorlatilag valamennyi NB I-es, FIFA-játékvezető és asszisztens pályára lép.

A kétnapos rendezvény fontos részét képezi a megyei JB-elnökök kollégiumi ülése is. Szombaton este a Károly Róbert Főiskola aulájában rendezendő közös vacsorát Maksa Zoltán humorista műsora teszi még hangulatosabbá.

Számos helyi szponzor segítségével a rendezők elérték, hogy a vasárnap koradélutáni eredményhirdetésen az eddigi legértékesebb díjakat vehetik át a győztesek és helyezettek.


A hírkategória további hírei

MLSZ Webshop MLSZ Webshop MLSZ Webshop

FŐSZPONZORAINK

  • Adidas
  • OTP Bank
  • TMP
  • Mol GBS