Játékvezetők edzőtáborozása Tatán

2008. január. 22., 12:50   |    

Játékvezetők edzőtáborozása Tatán

A labdarúgó játékvezetők tavaszi szezonra való felkészülése már javában zajlik. A bajnokság első két osztályában működő játékvezetők és asszisztensek a hagyományoknak megfelelően január elejétől szervezett formában, rendszeres edzésekkel fejlesztik fizikai állóképességüket.

A tatai edzőtáborban, január 23-27 között megrendezésre kerülő központi felkészítés zsúfolt programot ígér. <%media(2/20080122-tabor.doc|(A részletes program ide kattintva megtekinthető.))%>
A rendezvények közül kiemelkedik az UEFA JB meghatározó személyének, Jaap Uilenbergnek négy előadása, amelyek a játékvezetés és ellenőrzés legaktuálisabb szakmai kérdéseivel foglalkoznak majd. A holland szakember három napot tölt a hazai játékvezetőkkel, tájékozódik fizikai, és nyelvismereti felkészültségükről.

A tábor szerves részét képezi az MLSZ JB és az élvonalbeli sportvezetők találkozója, amelyen előkerülnek az ősz legvitatottabb bírói ítéletei is. Szombaton látogatja meg az - ekkorra már 150 főt elérő - rendezvényt Kisteleki István az MLSZ elnöke, aki az UEFA vezetőjével együtt adja át a FIFA-jelvényeket a különböző szakágak nemzetközi játékvezetőinek.

A 20 megyei (BLSZ) JB elnök szintén itt veheti át az UEFA támogatásából vásárolt és igényelt, oktatást segítő technikai eszközöket. Az edzőtábor valamennyi rendezvénye nyitott, így bárki megtekintheti a programokat.


A hírkategória további hírei

MLSZ Webshop MLSZ Webshop MLSZ Webshop

FŐSZPONZORAINK

  • Adidas
  • OTP Bank
  • TMP
  • Mol GBS