Ifjúsági vb-n vezethet Kulcsár Katalin és dr. Kulcsár Judit

2014. január. 24., 14:46   |    

Ifjúsági vb-n vezethet Kulcsár Katalin és dr. Kulcsár Judit

Ismét világversenyre készülhet Kulcsár Katalin játékvezető és dr. Kulcsár Judit asszisztens: tavasszal a Costa Ricában rendezendő U 17-es női világbajnokságra kaptak meghívót.

Két éve mindketten részesei voltak Azerbajdzsánban az U17-es vb-nek, majd idén nyáron a felnőtt Európa-bajnokságon öregbítették a magyar játékvezetés hírnevét. Az elit kategóriás Kulcsár Katalin ősszel BL-nyolcaddöntőt és két világbajnoki selejtezőt is vezetett, dr. Kulcsár Juditot, pedig intenzíven foglalkoztatták a Bajnokok Ligájában, a vb-kvalifikációs meccseken, és aktív közreműködője lehetett a Katar-Nepál barátságos találkozóknak.

A következő próbatételük a március 15-én kezdődő U 17-es világbajnokság lesz. Európából 5 játékvezetőt és 10 asszisztenst invitáltak, tehát komoly rang, hogy a két magyar ott lehet a közép-amerikai kontinenshídon elterülő országban. A trópusi éghajlati övben található Costa Rica spanyolul gazdag partot jelent. A Happy Planet Index szerint - amely az emberi jóllét elérésének ökológiai hatékonyságát méri - ez "a világ legboldogabb országa".

Az argentin F.A.N.S. kvartett (tagjai: Lula, Carla, Joanina és Macarena) elkészítették a Costa Rica-i vb hivatalos dalát, és a videó nézettsége már 1,3 milliónál jár. Vagyis javában tartanak az előkészületek.

A hírkategória további hírei

MLSZ Webshop MLSZ Webshop MLSZ Webshop

FŐSZPONZORAINK

  • Adidas
  • OTP Bank
  • TMP
  • Mol GBS