Hagyományteremtő torna

2007. január. 08., 10:53   |    

Hagyományteremtő torna

A múlt szombaton - hagyományteremtő szándékkal - első ízben került megrendezésre a BLSZ JB által szervezett torna a BMTE Sportcsarnokban. A rendezvényen a különböző osztályok játékvezetőiből alakult együttesek csaptak össze egymással.

Tisztelgés az elődöknek

Bár a pályán óriási csaták zajlottak, a torna végig sportszerű légkörben zajlott - a vezetőbíróknak még a sárga lapot sem kellett felmutatniuk. Végül a kupát - és ezzel együtt a vándordíjat - az NB III-as játékvezetők nyerték.

Az esemény különlegessége az a mérkőzés volt, amelyen az ellenőrök és a már visszavonult, idősebb játékvezetők csapata a Budapestről az országos keretbe került kollégákkal csapott össze. A találkozón az egyik oldalon többek között Vágner László, Huták Antal, Bajkai János, Stamler Péter és Török Károly lépett pályára, a másik gárdában pedig Bede Ferenc, Erdős József és Szabó Zsolt is bizonyította tudását.

Az esemény tulajdonképpen egy emléktorna volt, bizonyítva, hogy a BLSZ JB-ben nem feledkeztek meg azokról sem, akik már nem lehetnek közöttünk. A legjobb kapusnak járó idősebb Lovász László-díjat Nagy György, a gólkirály, azaz a Váradi László-díjat Kalenda Árpád, a legjobb mezőnyjátékosnak járó trófeát, a Nagy Zoltán-díjat Farkas Tibor, a legjobb védő, vagyis a Beliczki József-díjat Nagy István, míg a legsportszerűbb játékost illető kupát - a Varga Lajos-díjat - ifjabb Lovász László kapta meg.

Az esemény közös ebéddel zárult. Most már a kemény edzések következnek, hogy a márciusi rajtot ne csupán elméletben felkészülve, hanem kiváló fizikai állapotban várják a budapesti játékvezetők.


A hírkategória további hírei

MLSZ Webshop MLSZ Webshop MLSZ Webshop

FŐSZPONZORAINK

  • Adidas
  • OTP Bank
  • TMP
  • Mol GBS