Farkas Balázs az egyetemi futsal vb döntőjében

2014. július. 24., 09:53   |    

Farkas Balázs az egyetemi futsal vb döntőjében

Rangos megbízatást kapott Farkas Balázs futsal FIFA-játékvezető, aki az egyetemi főiskolai világbajnokság döntőjét vezette.

A tizennegyedik alkalommal megrendezett egyetemi futsal világbajnokságnak Malaga adott otthont. A spanyol városban Magyarországot egyedüliként Farkas Balázs képviselte játékvezetőként. Tevékenysége elismeréseként a csoporttalálkozók után a fináléban első számú játékvezetőként kapott szerepet, melyet török kollégájával vezetett, az időmérő és a tartalék-játékvezető pedig egyaránt portugál bíró volt.

Meglepetésre a házigazda spanyolok még az elődöntőbe sem jutottak. Oroszország játszotta a finálét Brazíliával, amit az Eurosport élő közvetítése révén ország-világ láthatott. A dél-amerikaiak képtelenek voltak elviselni, hogy ellenfelük több gólos előnnyel vezet. Farkas Balázs két reklamáló játékost és az edzőt a kispadról küldött el, míg az egyik brazilt a pályáról állított ki. Bár a döntőt beárnyékolta a vesztesek viselkedése, komoly eredménynek számít, hogy Farkas Balázs vezethette a 14. egyetemi futsal világbajnokság utolsó mérkőzését Malagában.

A hírkategória további hírei

MLSZ Webshop MLSZ Webshop MLSZ Webshop

FŐSZPONZORAINK

  • Adidas
  • OTP Bank
  • TMP
  • Mol GBS