Fábián Mihály vezeti a Ligakupa döntőjét

2015. június. 01., 17:30   |    

Fábián Mihály vezeti a Ligakupa döntőjét

Szerdán 19 órától a Magyar Kupa-győztes, bajnoki ezüstérmes Ferencváros együttese ellen játszik a Debreceni VSC-TEVA a Ligakupa döntőjében, a találkozót a Nagyerdei Stadionban rendezik meg.

A kupát 2007-ben írták ki először, a legsikeresebb csapat a Videoton FC három győzelemmel. A Debrecen 2010-ben, míg a Ferencváros 2013-ban nyerte meg a Ligakupát, így szerdán este valamelyik résztvevő kétszeres győztessé válik. A mérkőzés dirigense Fábián Mihály FIFA-játékvezető lesz, asszisztensként a szintén miskolci dr. Varga Zsolt és Márkus Tamás segítik a munkáját, a tartalék-játékvezetői teendőket pedig Király Krisztián látja el.

A Ligakupa-döntő előtt, 15.30 órától játsszák le a Ferencváros-MTK Hungária MOL Női Magyar Kupa-finálét. A két fővárosi együttes játszotta egymással a bajnoki döntőt, ahol mindkét alkalommal döntetlent hozott a rendes játékidő, a tizenegyesrúgásokkal pedig mindkétszer a zöld-fehérek győztek, s lettek történetük során először bajnokok.

A szintén a Nagyerdei Stadion gyepszőnyegén rendezendő kupadöntő játékvezetője Sipos Katalin, asszisztensei Makkosné Petz Brigitta és dr. Kulcsár Judit lesznek, míg tartalék-játékvezetőként Németh Renáta tagja a bírói teamnek.


A hírkategória további hírei

MLSZ Webshop MLSZ Webshop MLSZ Webshop

FŐSZPONZORAINK

  • Adidas
  • OTP Bank
  • TMP
  • Mol GBS