Évzáró Szabolcsban

2007. november. 29., 11:30   |    

Évzáró Szabolcsban

A gyümölcsöző esztendő végén a napkori Aranyalma Étteremben tartották évzáró báljukat a szabolcs-szatmár-beregi játékvezetők.

A maga nemében unikumnak számít, hogy Vágner László is megtisztelte jelenlétével a hozzátartozókkal, vendégekkel együtt közel háromszáz fős összejövetel résztvevőit.

Hajdó Attila, a szabolcsiak vezetője, országos elnökségi tag értékelte a mozgalmas tavaszi és őszi szezont. Jutalmazták a jubilánsokat, a tevékeny bírókat, majd átadták az év legkiemelkedőbb sporttársainak járó elismeréseket. A legjobb játékvezető ezúttal dr. Kulcsár Judit lett, aki a megye legmagasabban kvalifikált bírója, negyedik esztendeje FIFA-asszisztens. A közelmúltban a svédországi Umeában lengetett Gaál Gyöngyinek, aki a kínai női világbajnokság bronzmeccsét vezette. A Tamás Lajos-díj az utánpótlás-játékvezető Sándor Csabát illette, a feltörekvő tehetségek számára kiírt Lengváry József-díjat pedig Kis Attila kapta.

December 9-re virradóig tartott a rendezvény, amelyen a finom falatok mellett feltálalták a Piros Lap legfrissebb számát is. Az L. Tóth Lajos által szerkesztett, Vitkai Elemér lapmenedzser közreműködésével kiadott nyolc oldalas szakmai összeállítást a december 15-16-i, szombathelyi játékvezetői tornán mutatják be a kollégáknak.


A hírkategória további hírei

MLSZ Webshop MLSZ Webshop MLSZ Webshop

FŐSZPONZORAINK

  • Adidas
  • OTP Bank
  • TMP
  • Mol GBS