Elnöki vizit a játékvezetők edzőtáborában

2008. január. 26., 13:57   |    

Elnöki vizit a játékvezetők edzőtáborában

Az országos játékvezetői keret tagjai szerda óta a Tatai edzőtáborban készülnek a tavaszi idényre. A tábort szombaton meglátogatta Kisteleki István, az MLSZ elnöke is.

A szövetség elsőszámú vezetője ismertette a játékvezetőkkel a közvéleményt leginkább foglalkoztató, a válogatottal összefüggő információkat. Emellett szót ejtett a játékvezetéssel kapcsolatos, általa is ismert pozitív és negatív benyomásokról, elmondta, hogy látja az egyértelmű fejlődés jeleit, de ő is észlelte az ősszel mindenki által tapasztalható néhány hibát.

Ezt követően Kisteleki István átadta a 2008. évi FIFA-jelvényeket a különböző szakágak (strandlabdarúgás, futsal, férfi és női nagypályás futball) játékvezetőinek és asszisztenseinek. Ajándékot nyújtott át két, a FIFA-kerettagságtól tavaly búcsúzó sportembernek: Bede Ferenc játékvezetőnek és Kelemen Attila asszisztensnek.

Bede Ferenc ajándékot vehetett át
Ezután az MLSZ Játékvezetői Bizottsága által az UEFA-tól elnyert támogatás első lépéseként egy projectort és egy DVD-felvevőt adott át a Convention követelményeinek megfelelően a legeredményesebb munkát végző megyei szövetség, Hadú-Bihar elnökének, Divinyi Bélának.

A játékvezetők összetartása vasárnap estig tart, hétfőn részletesen beszámolunk az edzőtáborozás eredményeiről és tapasztalatairól.


A hírkategória további hírei

MLSZ Webshop MLSZ Webshop MLSZ Webshop

FŐSZPONZORAINK

  • Adidas
  • OTP Bank
  • TMP
  • Mol GBS