Bemutatkozott a kommunikációs készlet

2006. november. 04., 20:24   |    

Bemutatkozott a kommunikációs készlet

Szombaton debütált bajnoki mérkőzésen az a mintegy másfélmillió forint értékű kommunikációs készlet, amelyet Kassai Viktor kapott az UEFA játékvezetői bizottságától. Ezzel a szerkezettel (amelyet minden BL-mérkőzés bírái használnak már) eddig az elit-, és az 1. kategóriába tartozó játékvezetőket látta el az UEFA, most azonban Kassa Viktor is kapott egyet - minden bizonnyal azért, mert az európai szövetség komoly feladatot szán neki a közeljövőben.

Óriási segítség a játékvezetésben

Kassai Viktor szombaton a Dunakanyar-Vác - REAC bajnokit vezette, s mint elmondta a találkozón nagy segítséget jelentett a headset.

- Remekül bevált a szerkezet, nagyon megkönnyítette a kommunikációt az asszisztensekkel - nyilatkozta honlapunknak a mérkőzés után Kassai Viktor. - Elkerülhettük a téves ítéleteket, a véleményes döntések előtt meg tudtuk konzultálni a vitatott helyzeteket a segítőimmel. Minden mérkőzésen használni fogjuk a kommunikációs készletet, és az ősz végén jelentést írunk az UEFA-nak a tapasztalatainkról. Eddig is voltak olyan változtatások, amelyek segítséget nyújtottak a játékvezetőknek, de ez most nagyon sokat számít - csak természetesen még hozzá kell szoknunk a használatához.


A hírkategória további hírei

MLSZ Webshop MLSZ Webshop MLSZ Webshop

FŐSZPONZORAINK

  • Adidas
  • OTP Bank
  • TMP
  • Mol GBS