A Profik nyerték a főpróbát

2006. november. 26., 15:18   |    

A Profik nyerték a főpróbát

Régóta dédelgetett vágyukat váltották valóra december első szombatján a szabolcs-szatmár-beregi labdarúgó-játékvezetők. Takács Attila kezdeményezésére összefogtak, és a leveleki sportcsarnokban megrendezték az 1. JB-kupát.

Közel hetven 'spori' lépett pályára a rendezvényen, amely nagyszerű fogadtatásra talált. A győzelmet a Profik szerezték meg - pontveszteség nélkül. A Kiss Lajos által vezetett csapat majdnem azonos azzal az együttessel, amely a december 16-17-i békéscsabai tornán képviseli majd a megyét. A sikeres főpróba után a csapat tagjai kíváncsian várják, mire lesznek majd képesek az országos mezőnyben.

A leveleki versengés után különdíjakat is adtak át: a legjobb mezőnyjátékos Szabó II. István (Profik), a legjobb kapus L. Tóth Lajos (Gladiátorok), a gólkirály pedig Rajzinger Illés (Baráti Kör) lett.

A hagyományteremtő célzattal életre hívott torna olyannyira nagy hatással volt a résztvevőkre, hogy az ígéretek szerint egy-két hónap múlva Kisvárdán újra találkoznak - még nagyobb létszámban. A körmérkőzéses rendszerű torna végeztével babgulyást és káposztás cvekedlit fogyasztottak a népes társaság tagjai, s természetesen a tájjellegű étvágygerjesztők sem hiányoztak az asztalokról.
 


A hírkategória további hírei

MLSZ Webshop MLSZ Webshop MLSZ Webshop

FŐSZPONZORAINK

  • Adidas
  • OTP Bank
  • TMP
  • Mol GBS